OH, BENVINGUTS!!! PASSEU, PASSEU…

Hola famílies!

Volem inaugurar el nostre espai en aquest nou bloc, agraint i acompanyant l’escola en aquesta nova aventura, amb el desig de que es converteixi en un espai comú on educadores, famílies i infants, compartim el nostre dia a dia, els projectes,  les inquietuds i tot allò que vulguem expressar i compartir amb la nostra comunitat. Us animem a tots a participar-hi.

Com tots sabeu, l’AMPA és l’associació, formada per tots aquells pares i mares de la nostra escola, que vulguin formar-ne part. El nostre objectiu és poder donar suport a la nostra escola en tot allò que pugui necessitar i organitzar diferents activitats perquè la nostre canalla, i també nosaltres pares i mares, puguem sentir nostre el Timbal i així gaudir plegats d’aquesta etapa tan especial al costat dels nostres petits/es.

Entre d’altres coses, som els encarregats d’organitzar i subvencionar la festa de final de curs per tots els nens i nenes, i ens esforcem per donar-li vida a la imatge de l’escola, la nostra estimada geganta Timbaleta, traient-la a passejar i a ballar pels carrers del nostre poble a tots als actes i festes possibles. El darrer curs, per celebrar el desè aniversari de l’escola, vam fer samarretes per a grans i petits amb la seva imatge, i fins i tot vam reeditar un conte sobre ella i la nostra escola. Podeu trobar unes mostres al suro de l’AMPA que està situat a l’entrada de l’escola i si us interessen, podeu demanar-les a secretaria o nosaltres directament.

L’AMPA està oberta a tothom i qualsevol  pregunta, suggeriment o comentari que vulgueu aportar serà benvingut! De tots ells surten les millors idees que fan tirar el nostre projecte endavant i donen la raó de ser a l’associació. Per suposat, també estarem encantats de poder comptar amb la vostra col·laboració, formant-hi part activa de la junta i participant de les nostres reunions. Per poder formar part de l’AMPA com a família sòcia, només cal omplir la butlleta d’inscripció que l’escola us va facilitar a principi de curs o bé demanar-ne una a secretaria. La quota anual d’aquest curs és de 15€ i es cobrarà durant la primera quinzena del mes de desembre. Aquesta aportació és la que fa possible subvencionar moltes de les activitats que es fan, així que us animem a formar-n’hi part.

Per a qualsevol cosa ens podeu trobar cada dia, per les aules deixant o recollint als nostres fills o podeu contactar amb nosaltres a través del nostre mail ampatimbal@gmail.com.

Fins la propera,

AMPA El Timbal