DESPRÉS DE L’ESTIU…

La classe verda obre les portes a totes les famílies i infants de nou. Aquest any som poquets, onze infants que baixen de la classe taronja i tres infants nous que han vingut a passar aquest últim curs conjuntament.

Els nens i nenes s’han mostrat contents de retrobar-se amb els nous companys i amb la Carmen i amb mi . Els moments de separació han sigut els més difícils, ja que separar-se de les seves famílies desprès de l’estiu entenem que costa.  Nosaltres els hi hem ofert la possibilitat d’acollir-los, de intentar posar paraules a les seves emocions, també respectem els infants que no accepten el contacte amb l’adult i els hi donem el seu espai i temps.

Els infants de la classe verda han explorat tots els espais, han descobert nous racons  a l’aula; com el mini-atelier, la cuineta, l’estora amb els animals, etc. També han sortit al pati gran, magnífic espai per córrer, saltar  i posar a proba totes les seves habilitats motrius…

A poc a poc aniran descobrint noves propostes d’aquest nou curs que els espera i us anirem explicant.

Així que Biel, Daniel, Alaia, Álvaro, Aiden, Víctor, Laia, Miquel, Emma, Aleix, Aina, Miguel, Ona , Carlota i famílies: BENVINGUDES AQUEST NOUS CURS!!

Fins aviat!