Comiat curs

 

Ja arriba l’últim dia , ja hem acabat el curs. És l’hora d’acomiadar-nos dels infant, dels petits que tornaran, i dels grans que començaran una nova etapa, però que sempre firmaran part del Timbal.

A les famílies dir-vos que aquesta és casa vostra, que hem construït una escola junts plena d’il·lusions i projectes. Donar-vos les gràcies per poder compartir l’educació i temps dels vostres fills i filles i per tot el temps que ens heu dedicat i hem compartit.

Gràcies AMPA, per donar-nos idees, per estar al costat de les famílies i l’equip, i fer possible els tallers, les xerrades, i sobretot per fer possible que la nostra Timbaleta tingui una nova estructura, que segur que quan la traiem a ballar n’estarà encantada, milions de gràcies a tots i totes!!!!!!!

A l’equip no cal dir que han fet una molt bona feina, que han estat sempre al costat dels vostres fills i filles, i els han acompanyat en el seu creixement, donant eines per potenciar l’ interès i la curiositat, transmetent estratègies que els permetran ser autònoms, i potenciar la convivència, la igualtat i el respecte, des d’ una perspectiva d’infant competent.

Gràcies estimades…
Així doncs m’acomiado amb molts bons record del curs perquè, per sobre de tot hi ha els infants, i aquests t’omplen de moments fantàstics, et fan riure i plorar, et fan dubtar, qüestionar i decidir. Et fan aprendre i reprendre. I sobretot et fan estimar.

Que tingueu tots unes bones vacances!!!!!

 

 

 

 

descarga