Bon estiu a la classe Lila

Fa dos anys que va començar un nou camí per vosaltres, ple d’emocions,experiències,descobriments….. Un camí ple d’aprenentatges. Éreu un grup d’infants molt petitons i que a poc a poc i dia a dia veu anar creixent amb els vostres plors, els vostres somriures, les vostres mirades…i descobrint tot el que l’escola bressol os podia oferir.Recordeu?ereu el grup de la classe vermella.
Al llarg del temps, en aquest nou camí, veu començar a participar d’altres infants, amb els vostres plors, els vostres somriures, la vostra mirada, els vostres descobriments…formant tots plegats i plegades el grup de la classe lila.
A tots vosaltres, dir-vos que moltes gràcies per el vostre somriure, per els vostres petons i abraçades, per pronunciar el nostre nom, per escoltar-nos, per transmetre amb una mirada allò que en un moment donat necessitem…gracies per fer-nos sentir estimades i permetre’ns estimar-vos. Gràcies classe Lila!! Ha estat un plaer, poder acompanyar-vos a créixer. Que sigueu molt feliços-felices en aquest nou camí que aviat començareu.
A vosaltres famílies, gracies per creure amb la nostra feina, per la vostra confiança i per deixar-nos formar part del creixement dels vostres infants.
BON ESTIU!!!!!

Accés per a tauletes i dispositius mòbils

23 de juliol de 2015

4 pensaments sobre “Bon estiu a la classe Lila

 1. Au ja he plorat….i això que no volia fer-ho. Que dir del pas de la peque per l’escola,ha sigut gratificant en tots els sentits,he confiat sempre sempre en deixar-la en bones mans i el resultat ha sigut el que ha sigut. Una nena feliç,segura i amb ganes d’apendre cada dia. Comença una nova etapa i amb molta il.lusió però també amb anyorança perque deixem enrere moltissim viscut. Mai us oblidarem!!!
  Familia Catarineu de la Torre

 2. Moltes Gràcies a totes per aquests dos anys de creixement conjunt, en especial a la Lurdes i a la Diana.
  Dos anys molt importants per a mi, ja que vam iniciar plens de dubtes i ens heu acompanyat en aquests moments tant especials .
  Recordo quan vam arrancar amb l’ Aran a l’ escola i veig com hem madurat com a família.
  Com ha canviat l’ Aran, com he canviat jo … com hem crescut.
  L’ Aran va arribar un setembre a l’ escola ara ja fa dos anys, recordaré sempre i m’ emociono quan ho recordo, no caminava sola ni gatejava, tenia 1 any ,als dos dies d’ escola la Lurdes em va dir :L’ Aran ja va sola fins als armaris … al cap d’ un dia caminava sola darrera els coloms al parc de l’ Ermita.
  Formeu part de nosaltres, gràcies de nou per la vostre feina i feu que molts infants diguin com l’ Aran:
  Vull anar a l’ escola !!!!
  Us trobarem a faltar

 3. Què breu és aquesta primera etapa però què important! Gràcies a totes per fer tan bé la vostra feina! Abraçades

 4. De aquí a pocs messos anirem… “al cole dels grans”. Començarem una altre etapa, plena de dubtes, emocions, reptes,…però el que no oblidarem mai és tot el que hem viscut aquests dos anys al Timbal. Molts són els reocrds que ens emportem a la nostra moxilla: començar a caminar, els amics i les amigues, els descobriments i exploracions de diferents materials, els espais, els contes, les cançons etc… Moltes gràcies per la feina, la dedicació, la paciència i l’estima cap a tots els infants i en especial a la nostre petita Arlet.

Els comentaris estan tancats.